18. 6. 2024   |   svátek má Milan
 

Zapomenuté heslo › Pomazánka z makrely

Název Množství a jednotka
makrela uzená 1 ks
máslo 100 g
sůl
cibule 1/2
hořčice 1 lžička
Zobrazit všechny ingredience

snídaně
Porce: 1
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření:
Mamut :-)



Postup
Uzenou makrelu obereme, přidáme změklé máslo a vymícháme dohladka. Můžeme přidat lžičku hořčice, pepř, nakrájenou cibulku, případně dosolit.


 


RECEPTY

Srnčí guláš

Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept

RECEPTY

Jíška

Postup: Tak se dáme do přípravy jíšky (nebo zásmažky, je to to samé). Fakt to není nic... zobrazit recept

RECEPTY

Řezy Margot

Postup: Na hrubém struhadle nastrouháme čokoládu Margot. K ní přidáme ostatní... zobrazit recept

RECEPTY

Jahodovo - citronový cheesecake

Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí nudličky na portském víně

Postup: Krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na 2 lžících oleje.... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

KORAS

Příjemná restaurace v centru Ostravy s výtečnou kuchyní a nabídkou čerstvých...